Awareness Month

Juni er Osler/HHT awareness month, hvilket er et globalt event. For dig som Oslerpatient betyder det, at du kan følge blandt andet Cure HHT på Facebook og blive informeret om og dele vigtig viden om sygdommen, så vi gør særligt opmærksom på Osler/HHT og gør store fremskridt med at få ordet om sygdommen ud til offentligheden.

Vi kan blandt andet oplyse følgende: på verdensplan er ca. 1,4 mio. mennesker med Osler/HHT, men kun ca. 10% er diagnosticeret. 

Kendskabet til HHT/Osler her i Danmark er ikke bredt. Det kan være svært at udpege patienterne fra de raske mennesker. Derfor opfordrer vi dig til at blive testet, hvis du eller nogle du kender, har gået et stykke tid med symptomer på HHT og overvejet at blive testet.

Hvis det viser sig at du testes positiv kan et medlemskab af Osler/HHt Danmark være et godt fundament at stå på, som patient med en sjælden sygdom. Vi hjælper og vejleder til at stille tvivlen og uroen omkring sygdommen, så du kan leve dit liv på bedste vis med en kronisk sygdom.

Hjælp os med at sprede budskabet om sygdommen ved at dele opslagene på de sociale medier eller se mere ved at trykke på knappen herunder:


Læs også

Samarbejde med HHT Europe

Mindeord om Alice Mohr

Drugstars App'en