Følg med her når vi laver begivengeder.

Vi opdaterer løbende vores kommende arrangementer, så hold øje med siden her.

Generalforsamling og Medlemsmøde den 28.-29 september 2024

Datoen for næste generalforsamling og medlemsmøde bliver noget helt særligt i 2024. 

Foreningen fejrer nemlig 20 års jubilæum og i den anledning mødes vi fra lørdag den 28. september til søndag den 29. september 2024. Placeringen er endnu ukendt og der kommer flere informationer om programmet senere, så hold dig opdateret her på siden. 

Og sæt endelig kryds i kalenderen allerede nu! Vi kan love at det bliver en festlig weekend med mulighed for at snakke meget mere med andre, der er i samme situation og ramt af Osler/HHT.


Hvis du sidder inde med en god ide til et oplæg, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen på info@hht.dk

Bestyrelsen; Teams møde den 10. september 2023

Efter Corona pandemien har vi taget videomøderne via Teams til os og vi drøfter derfor relevante emner ang. Oslerforeningen over Teams. Vil du vide mere eller er du interesseret i at bidrage i bestyrelsens arbejde, er du velkommen til at kontakte os her.

Bestyrelsen; Fysisk møde den 15. juli 2023

Nogle gange er det dejlig at følge op på tingene, når man sidder overfor hinanden. På dette møde sætter bestyrelsen sig sammen for at følge op på de mange tiltag og initiativer, der vedrører Osler/HHT og drøfter dem i bestyrelsen. Vil du vide mere eller er du interesseret i at bidrage i bestyrelsens arbejde, er du velkommen til at kontakte os her.