Osler/HHT foreningen er nu oprettet i DrugStars app'en

Brugerne af DrugStars app'en kan således begynde at donere til Osler/HHT Danmark.

Kort fortalt er DrugStars en app, der minder sine brugere om at tage deres medicin, vitaminpiller, kosttilskud, mv. og herefter belønner dem med stjerner. De optjente stjerner kan brugerne donere til de patientforeninger, som DrugStars samarbejder med og i den forbindelse konverterer DrugStars stjernerne til penge.

Endvidere tjener brugerne stjerner på løbende at bedømme deres medicin (Hvor effektivt synes du, at dette lægemiddel er? Hvilke bivirkninger er der? mv.). Herved får de adgang til en letlæselig graf, så de kan følge med i udviklingen og bruge den i dialogen med læge eller sygeplejerske.

 

Men ikke nok med at DrugStars gør en forskel for den enkelte...

Data for disse medicinbedømmelser giver DrugStars anonymiseret og aggregeret til forskningsinstitutioner, der ønsker at bruge disse data til uafhængig forskning. Ligeledes kan vi få gratis adgang til disse rapporter og dermed blive klogere på den medicin, som vi anvender. I disse rapporter er data selvfølgelig anonymiseret og aggregeret, dvs. ingen personlig data deles. DrugStars er fuldt engageret i databeskyttelse og beskyttelse af personlige oplysninger.


Du kan læse mere på DrugStars' hjemmeside på DrugStars.com.


Læs også

Samarbejde med HHT Europe

Mindeord om Alice Mohr

Awareness Month