Generalforsamling D. 14. marts 2020 kl. 10-16 på Abelonelundvej 40, 5500 Strib


Det er nu muligt at betale via MobilePay til nummeret

36927
Der er ikke sket det store siden vi mødtes sidst til medlemsmødet i maj, der har været repræsentantskabsmøde i Sjældne Diagnoser, og så har vi jo været spændt på om der var penge tilbage i ”satspuljen” efter at den var blevet tømt af en medarbejder – gudskelov har vi modtaget omkring 35.000 kr. som vi dårligt kan undvære i foreningen, og så har June været til HHT Europe møde i Oslo, det glæder vi os også til at høre om på medlemsmødet.

Et emne har dog optaget bestyrelsen – et alvorligt et – hvordan kommer vi videre fra hvor vi står i dag ?

Det er ingen hemmelighed at både formanden og kassereren har meldt ud at de gerne ser et generationsskifte kørt i stilling til valget i 2021, og webmaster og sekretær, er de sidste mange år, blevet ”lokket” til at tage yderlige en periode, men nu må det være tid til at yngre kræfter tager over, så vi kan stræbe efter at blive bedre – fordi

”hvis vi ikke stræber efter at blive bedre – ophører vi med at være gode”

For at gøre situationen mere kompleks, har Nikolai og Anne meldt ud, at det med at uddanne sig og være nybagte forældre ikke altid kan forenes med det at være med i bestyrelsen, så de fratræder ved generalforsamlingen 2019. I forbindelse med dette har bestyrelsen lavet en omstrukturering, så June har overtaget næstformandsposten fra Nikolai.

Så nu er det I skal komme på banen – hvor er de med evnen og ikke mindst viljen, som vil patientforeningen?

Har du lyst eller mener du at kunne pege på en i medlemskredsen som kan og vil, så lad et ord falde til enten formanden eller en af os andre i bestyrelsen.

Der er ikke panik, (endnu) både Tove, Torben og Erik er med de næste par år, (og vil jo fremadrettet stadig være at finde i medlemsskaren, og som support i en opstartsfase) men……… det er nu vi skal tænke på generationsskifte.


så er datoen for generalforsamlingen 2019 klar...................
lørdag den 2. marts 2019
på Brogården

Abelonelundvej 40

5500 Middelfart
Som nævnt på Generalforsamlingen, har Sahra Palmer, som er læge og har HHT/Osler - skrevet en bog, bogen er på Engelsk og kan købes via dette link:

: https://www.amazon.co.uk/Living-HHT-Understanding-Hemorrhagic-Telangiectasia/dp/1421423901/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1517416916&sr=8-1&keywords=9781421423906

 


OVERSKRIFT 1